'Dit waanzinnige recordbedrag plakt Chelsea op het hoofd van Courtois'

'Dit waanzinnige recordbedrag plakt Chelsea op het hoofd van Courtois'
Zaterdag 09 juni 2018 - 17:05   I  

Het ziet er naar uit dat de wegen tussen Chelsea en Thibaut Courtois gaan scheiden. De sluitpost heeft nog één jaar op zijn contract staan en een verlenging komt maar niet aan de orde. De Londense club wil Courtois echter niet gratis de deur laten uitwandelen en wil de Rode Duivel verkopen.

Real Madrid is de meest logische optie. De Koninklijke is op zoek naar een nieuwe doelman en de twee kinderen van Courtois leven momenteel nog in Madrid na zijn periode bij Atlético Madrid. Maar Chelsea wil de goalie ook niet zonder slag of stoot laten gaan. Het heeft een prijskaartje van maar liefst 100 miljoen euro op zijn hoofd geplakt, zo meldt Arab News.

De 26-jarige Courtois heeft gezegd momenteel niet te denken aan een transfer of zijn toekomst maar zich volledig te focussen op het Wereldkampioenschap in Rusland met de Rode Duivels. Teamgenoot bij Chelsea en de Belgische nationale ploeg Eden Hazard flirt ook al een tijdje met een vertrek. De winger is zéér belangrijk voor Chelsea, maar ook Real Madrid lonkt al lange tijd.

Recordbedrag

Het record voor hoogste transfersom betaald voor een doelman blijft momenteel steken op 52 miljoen euro. Dat bedrag maakte Juventus tientallen jaren geleden over aan Parma voor legendarische doelman Gianliuigi Buffon. Ederson van Manchester City kwam dicht bij dat bedrag, maar binnenkort kan het zijn dat Courtois dit record aldus gaat breken.

Poll: Is Courtois dit bedrag waard?

TAGS  I  Courtois  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Hazard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024