'Club Brugge richt zijn pijlen plots op controversieel doelwit'

'Club Brugge richt zijn pijlen plots op controversieel doelwit'
Zaterdag 09 juni 2018 - 19:00   I  

Club Brugge is op zoek naar versterking voor volgend seizoen. Met het nakende vertrek van enkele sterkhouders wil blauw-zwart de selectie zo snel mogelijk een kwaliteitsinjectie geven. Daarvoor is het uitgekomen op een controversiële speler. Joseph Minala van US Salernitana.

Minala kwam op zijn 17e aan bij topclub Lazio Roma maar rond zijn transfer kwam de Kameroener in een storm van controverse terecht. Er zouden grote twijfels zijn over de echtheid van zijn leeftijd. Nu is de middenvelder 21 jaar en speelt hij op huurbasis in de Serie B.

Volgens het Italiaanse TuttoSalernitana ziet Minala een transfer naar België zelf ook wel zitten. “Club Brugge? Zelfs een ervaring in het buitenland zou niet erg zijn.” Bij Lazio ziet de veelbesproken middenvelder echter geen kansen en aast hij op een vertrek. Minala heeft nog een contract voor één jaar en zou 1 milljoen euro moeten kosten.

Controverse

Afgelopen seizoen speelde Minala 36 wedstrijden voor Salernitana. Daarin scoorde de middenvelder drie keer en gaf het ook drie assists. Na zijn transfer naar Lazio Roma was er een grote controverse rond de persoon Minala. De Italiaanse media claimde indertijd dat Minala geen 17 jaar was maar 42 jaar. Club Brugge-aanvaller Wesley staat op het punt om de omgekeerde weg naar Lazio te bewandelen, misschien is er wel een ruildeal op til.

Poll: Hoeveel jaar denk jij dat Minala is?

TAGS  I  Minala  I  Club Brugge  I  Lazio

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024