Ex-Anderlecht-spits Mitrovic maakt veel indruk met knappe dubbelslag (Video)

Zaterdag 09 juni 2018 - 18:15   I

Aleksander Mitrovic was een publiekslieveling bij Anderlecht. De Serviër scoorde aan de lopende band bij paars-wit en versierde een transfer naar Engeland. Afgelopen seizoen speelde de aanvaller bij Fulham en ook daar was hij goed bij schot. Mitrovic is dan ook geselecteerd voor de Servische nationale ploeg voor het WK in Rusland.

En daar solliciteert Mitrogol voor een basisplaats. De goaltjesdief scoorde op typische Mitrovic-wijze de 1-0 in de oefeninterland tegen Bolivia. Al na vier minuten kopte de spits de bal na een hoekschop proper binnen. Voor rust maakte Mitrovic ook nog zijn tweede voor de Servische nationale ploeg.

Overigens is het nog niet bekend waar de toekomst van Mitrovic komend seizoen ligt. Naar verluidt wil de Servisch international dolgraag bij Fulham blijven, maar zijn toekomst hangt momenteel nog vast aan Newcastle United. Met een knappe dubbeslag tegen Bolivia laat hij alvast zien over veel kwaliteiten te beschikken.

Poll: Keert Mitrovic ooit nog terug bij Anderlecht?