‘Manchester United verkiest opvallend deze speler boven Ronaldo’

‘Manchester United verkiest opvallend deze speler boven Ronaldo’
Zaterdag 09 juni 2018 - 22:00   I  

Real Madrid heeft voor de derde opeenvolgende keer de Champions League gewonnen. Maar de Koninklijke zal komende transferperiode echter wel een paar topspelers zien vertrekken. Zo staat Cristiano Ronaldo met één been in de uitgang en ook Gareth Bale aast op een transfer.

Manchester United ziet wel heil in beide spelers maar zal waarschijnlijk moeten kiezen. Don Balon meldt dat de ploeg van José Mourinho in dat geval opvallend voor Gareth Bale zal kiezen. De Portugese oefenmeester ziet meer in de komst van de linksbenige buitenspeler.

Ronaldo zou met zijn 33 jaar niet hetzelfde potentieel kunnen bereiken als de Welshman want de Portugees zit al aan zijn top. De Portugese superster speelde in het verleden al bij de Mancunians en flirt al een tijdje met een terugkeer naar Old Trafford. Toch ziet het er naar uit dat het niet zo ver zal komen. Gareth Bale is hoofdprioriteit voor Manchester United.

Opties?

Cristiano Ronaldo heeft uiteraard nog een aantal andere opties als Manchester United daadwerkelijk Gareth Bale verkiest binnen te halen. Zo ligt het Franse Paris Saint-Germain op de loer en ook clubs uit China en de VS worden genoemd. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat ook Juventus met een zéér aantrekkelijk bod op de proppen kwam.

Poll: Snap jij dat Manchester United Bale boven Ronaldo verkiest?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Bale  I  Manchester United  I  PSG  I  Juventus

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024