'Belangrijke doorbraak in transferdossier Colin Coosemans'

'Belangrijke doorbraak in transferdossier Colin Coosemans'
Zondag 10 juni 2018 - 07:17   I  

Colin Coosemans tuimelde samen met KV Mechelen uit de Jupiler Pro League, maar het ziet er nu steeds meer naar uit dat de Belgische doelman straks andere oorden zal opzoeken. Coosemans staat niet te springen om met Mechelen in 1B te spelen en wil graag naar een ploeg uit 1A.

De 25-jarige ex-doelman van Club Brugge wordt al wéken in verband gebracht met een overstap naar KV Oostende. Eén probleem: de West-Vlamingen waren aanvankelijk niet in staat om te voldoen aan de gevraagde transfersom van Malinwa en de looneisen van Coosemans.

De onderhandelingen tussen Mechelen en Oostende zaten bijgevolg eventjes muurvast, maar nu komt er toch schot in de zaak. Bij Mechelen zouden ze op het punt staan om de Nederlandse doelman Michael Verrips (21) binnen te halen. Iets wat er op wijst dat Coosemans naar KVO kan. Een belangrijke doorbraak in aanslepende transferdossier.

Coosemans hakt knoop door

Mechelen en Oostende groeiden ondertussen ook al naar elkaar toe. "Coosemans heeft zijn keuze definitief gemaakt en het contract voor drie jaar ligt klaar om te tekenen. De clubs zijn er zo goed als uit. Er was een groot verschil tussen vraag en aanbod, maar Malinwa deed wat van de prijs en Oostende toont zich nu toch bereid om een extra inspanning te doen. Als alles meezit, wordt de transfer in het begin van de week afgerond", schreef Het Nieuwsblad op zaterdag al.

 

 

Poll: Zou Coosemans een goede aanwinst zijn voor KV Oostende?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024