Neymar zet PSG helemaal naar zijn hand: ‘Hij moét eruit of ik vertrek’

Neymar zet PSG helemaal naar zijn hand: ‘Hij moét eruit of ik vertrek’
Zondag 10 juni 2018 - 10:29   I  

Neymar lag de voorbije maanden in de lappenmand, maar dat wil niet zeggen dat de Braziliaan minder te zeggen heeft bij Paris Saint-Germain. Integendeel, de Braziliaanse ster lijkt er zelfs in te slagen om het bestuur van de Franse topclub nog meer naar zijn hand te zetten.

Het is een publiek geheim dat Real Madrid jacht maakt op Neymar. De winnaar van de Champions League zou héél ver willen gaan om de aanvaller weg te halen bij PSG, maar in Parijs zijn ze niet bereid om Neymar te laten gaan.

Neymar stelt zijn eisen

Dat maakt dat de 26-jarige Braziliaan in een luxepositie zit. Neymar wil gerust bij PSG blijven, maar dan moet de clubleiding wel aan enkele van zijn eisen voldoen. Eén van Neymars eisen is dat de club deze zomer werk moet maken van de verkoop van Edinson Cavani. Dat meldt Don Balon.

Neymar heeft het nooit goed kunnen vinden met zijn Uruguayaanse ploeggenoot. De ego’s van de twee Zuid-Amerikanen botsten meermaals en nu hoopt Neymar zijn macht te misbruiken en Cavani naar de exit in het Parc des Princes te begeleiden.

Real en Barça zeggen 'neen'

De PSG-top zou akkoord gaan met de eis van Neymar en Cavani zelfs al hebben aangeboden bij diverse Europese grootmachten. De Franse kampioen hoopt nog minstens 70 miljoen euro te verdienen aan Cavani, maar net daar knelt het schoentje.

Ploegen als Real Madrid en FC Barcelona hebben alvast vriendelijk bedankt. Zij zien het niet zitten om zoveel geld neer te tellen voor een spits van 31. En dus zoekt PSG verder naar een oplossing.

Poll: Is Cavani 70 miljoen euro waard?

TAGS  I  Neymar  I  Cavani  I  PSG  I  Real Madrid  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024