‘Club Brugge krijgt nieuws over toptarget Letica’

‘Club Brugge krijgt nieuws over toptarget Letica’
Zondag 10 juni 2018 - 10:44   I  

Club Brugge versterkte zijn kern al met drie nieuwe spelers, maar daar zal het niet bij blijven. Eén van de prioriteiten van de Belgische landskampioen is, om de gekende redenen, een nieuwe doelman. Karlo Letica lijkt het toptarget, maar kan blauw-zwart de Kroaat ook effectief in huis halen?

Het wordt niet eenvoudig om Letica naar het Jan Breydelstadion te lokken. De 20-jarige doelman van Hajduk Split heeft na een beresterk seizoen in eigen land de clubs voor het uitkiezen.

Club, PSV én Fiorentina

Niet alleen Club Brugge, maar ook Nederlands kampioen zou al een tijdje gecharmeerd zijn door de prestaties van Letica. En nu kreeg Club nog meer slecht nieuws. Italiaanse media melden immers dat ook Fiorentina van plan is om vol voor de beloftevolle keeper te gaan.

De Italiaanse subtopper ziet met Marco Sportiello zijn eerste doelman terugkeren naar Atalanta en moet nu op zoek naar een nieuwe sluitpost. Omdat Udinese 20 miljoen euro vraagt voor Alex Meret, zou Fiorentina nu zijn pijlen richten op de goedkopere Letica. Benieuwd of Club Brugge kan opboksen tegen de Serie A-club.

Poll: Hoop jij dat Letica de nieuwe doelman van Club Brugge wordt?

TAGS  I  Letica  I  Hajduk Split  I  Club Brugge  I  PSV  I  Fiorentina

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024