'Hij wordt met zekerheid zomertransfer nummer 7 van Anderlecht'

'Hij wordt met zekerheid zomertransfer nummer 7 van Anderlecht'
Zondag 10 juni 2018 - 12:27   I  

Sinds Marc Coucke voorzitter van RSC Anderlecht is, waait een nieuwe wind doorheen het Constant Vanden Stockstadion en het oefencomplex in Neerpede. Dat is het minste wat je kan zeggen. Coucke voerde al de nodige veranderingen door, terwijl zijn rechterhand en sportief manager Luc Devroe al voor de nodige inkomende transfers zorgde.

Het lijstje met paars-witte zomeraanwinsten wordt nu al bijna te lang om bij te houden. En dat terwijl de zomerse transfermarkt officieel zijn deuren nog moet openen. Dat belette Devroe echter niet om al de nodige nieuwe gezichten te presenteren.

Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag), Elias Cobbaut (KV Mechelen), Luka Adzic (Rode Ster Belgrado) en het duo Knowledge Musona-Antonio Milic (KV Oostende): zij werden allen al aangetrokken, maar er zijn nog meer transfers op til.

2 miljoen

Griekse media weten het ondertussen wel zeker: Ognjen Vranjes (28) wordt de zevende zomeraanwinst van Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck wilde de verdediger van AEK Athene in januari al, maar kreeg hem toen niet van het oude bestuur. Luc Devroe gaat de klus wél klaren en Anderlecht zal wellicht een bedrag van om en bij de 2 miljoen euro ophoesten voor de Bosniër.

Poll: Is dit een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Vranjes  I  AEK Athene  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024