Schitteren Dries Mertens en Benzema volgend seizoen samen bij deze topclub?

Schitteren Dries Mertens en Benzema volgend seizoen samen bij deze topclub?
Zondag 10 juni 2018 - 13:40   I  

Het vertrek van Zinédine Zidane heeft de deur voor het wat spelers wagenwijd opengezet. Veel spelers zijn namelijk niet zeker van hun plek bij het nieuwe Real en dat zorgt ervoor dat heel wat spelers nu hun opties overlopen.

Zo denkt ook Karim Benzema aan een vertrek. De spits van Real Madrid kreeg ondanks de vele kritiek toch steeds het vertrouwen van de Franse coach, maar nu is zijn basisplek verre van zeker. Benzema denkt er dan ook aan om te vertrekken.

Volgens Don Balon is het vooral Napoli dat aan zijn mouw trekt. De ploeg van Dries Mertens speelt met de kleine Rode Duivel als valse '9', maar zal volgend seizoen meer dan waarschijnlijk op een andere manier gaan voetballen. Dan is een nieuwe stevige nummer 9 een must en Karim Benzema kan die vacature invullen.

Samen met Dries Mertens?

Ook de toekomst van Mertens is voorlopig nog onzeker. De Rode Duivel lijkt zelf toch in Napels te willen blijven, waar hij een prachtig leven heeft. Al kan hij nu misschien wel voor de laatste keer een echte toptransfer in de wacht slepen. Dries Mertens is polyvalent genoeg om samen met Karim Benzema in één ploeg te spelen, maar de vraag is eerder of Dries Mertens wel zal blijven. En of Karim Benzema wel zal komen, uiteraard.

Poll: Kunnen Mertens en Benzema in één ploeg spelen?

TAGS  I  Napoli  I  Real Madrid  I  Benzema  I  Mertens

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023