Guardiola haalt keihard uit. "Een leugen en dat weet hij!"

Guardiola haalt keihard uit.
Zondag 10 juni 2018 - 13:55   I  

Yaya Touré werd als een legende uitgezwaaid in het Etihad Stadium maar nu kwam de Ivoriaan plots met zware beschuldigingen aan het adres van Manchester City-coach Pep Guardiola. En dat zorgde voor veel ophef. De Spanjaard zou niet graag Afrikanen opstellen maar de topcoach dient de Ivoriaan nu van antwoord.

De Spaanse coach schildert de beschuldigingen aan zijn adres gewoon af als leugens. “Het is een leugen en dat weet hij zelf ook”, aldus Guardiola volgens HLN. “We hebben twee jaar samengewerkt en nu zegt hij dit. Hij heeft het mij nooit in mijn gezicht gezegd.”  

Touré had Guardiola er eerder van beschuldigd dat zijn huidskleur bepalend was geweest voor de weinige speelminuten.  "Denk je nu echt dat hij een speler als Andrés Iniesta op deze manier zou kunnen behandelen? Het kwam tot een punt waarop ik me begon af te vragen of het mijn huidskleur te maken zou hebben. Ik ben niet de eerste speler die zich dat afvraagt. Andere spelers van Barcelona hebben dat ook al eens gedaan." Dat vertelde Touré eerder.

Poll: Geloof jij dat Guardiola zich door de huidskleur laat beïnvloeden?

TAGS  I  Guardiola  I  Manchester City  I  Touré

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024