'Club Brugge zet alles op alles om deze twee sterkhouders te overtuigen'

'Club Brugge zet alles op alles om deze twee sterkhouders te overtuigen'
Zondag 10 juni 2018 - 14:10   I  

Club Brugge kroonde zich tijdens het voorbije seizoen tot kampioen in de Jupiler Pro League. Ruud Vormer was één van de drijvende krachten achter het kampioenenelftal van Ivan Leko, maar Hans Vanaken was dat evenzeer. De spelmaker acteerde lange tijd op een hoog niveau en heeft nu zelfs buitenlandse interesse opgewekt.

Zo kon u gisteren al lezen dat PSV haar zinnen gezet zou hebben op Hans Vanaken. Voor de club uit Eindhoven, die straks ook actief is in de Champions League, is Vanaken zeker en vast geen onbekende. De Limburger speelde tussen 2002 en 2008 al voor PSV, maar kon er niet doorbreken in de eerste ploeg.

Ruud Vormer kende een erg straf seizoen en zijn statistieken zijn dan ook indrukwekkend. Zijn sterke prestaties hebben hem ondertussen ook een selectie én een basisplaats bij Oranje opgeleverd. Ook hij zal kunnen dromen van een mooie transfer.

Alles op alles

Volgens La DH is Club Brugge dan ook van plan om beide sterkhouders te overtuigen. Ze willen het contract van beide spelers (Vanaken én Vormer tot 2020) openbreken. De bedoeling is dat beide spelers ook volgend seizoen (en liefst ook de seizoenen nadien) de lijnen blijven uitzetten op het Brugse middenveld.

Poll: Wie is de belangrijkste speler voor dit Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vormer  I  Vanaken  I  PSV

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024