‘Anderlecht ziet speler alsnog naar het buitenland vertrekken’

‘Anderlecht ziet speler alsnog naar het buitenland vertrekken’
Zondag 10 juni 2018 - 17:15   I  

Anderlecht leende Isaac Kiese Thelin afgelopen seizoen uit aan Waasland-Beveren. Dat bleek een schot in de roos want de Zweed was daar zeer goed bij schot. Het zag er dan ook naar uit dat Thelin komend seizoen bij Anderlecht een kans zou krijgen. Maar nu komt het Italiaanse Bologna op de proppen.

"Ik heb nog een contract bij Anderlecht, dus na het WK start ik daar de voorbereiding. Hopelijk krijg ik eerst wel nog wat vakantie om mijn lichaam voldoende te laten rusten”, zo liet Thelin een tijdje geleden weten. Ook enkele Engelse clubs zouden geïnteresseerd zijn maar het Italiaanse Bologna is met een budget van tien miljoen euro op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Volgens Calciomercato Bologna wil de Italiaanse club ook ex-Anderlecht-aanvaller Stefano Okaka maar staat de Zweedse spits Thelin hoog op het verlanglijstje. De waarde van de 25-jarige aanvaller wordt op 2,5 miljoen euro geschat en de Zweedse international heeft nog een contract tot 2022 op het Astridpark. Afgelopen seizoen was Thelin goed voor 19 doelpunten in 39 wedstrijden voor Waasland-Beveren.

Poll: Moet Anderlecht proberen Thelin te behouden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Thelin  I  Bologna

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024