‘AA Gent strijkt miljoenen op en slaat straffe dubbelslag op transfermarkt’

‘AA Gent strijkt miljoenen op en slaat straffe dubbelslag op transfermarkt’
Zondag 10 juni 2018 - 19:45   I  

AA Gent hoopt komend seizoen weer mee te doen voor Europees voetbal en oogt daarbij op enkele versterkingen. Taiwo Awoniyi is de naam die bovenaan het lijstje prijkt van Yves Vanderhaeghe. De Nigeriaan staat momenteel onder contract bij Liverpool maar lijkt niet op veel speeltijd te kunnen rekenen bij de Engelse grootmacht.

Goal meldt dat Liverpool na het mislopen van Nabil Fekir van Olympique Lyon snel werk wil maken van Moses Simon. Jurgen Klopp wil 13 miljoen euro op tafel leggen plus een uitleenbeurt van Taiwo Awoniyi. Zo slaat AA Gent een straffe dubbelslag op de transfermarkt met de komst van de Taiwo én het opstrijken van een flinke transfersom voor Simon.

Taiwo Awoniyi werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Moeskroen en daar maakte de 20-jarige aanvaller veel indruk en scoorde het elf doelpunten. Tal van Belgische clubs (Anderlecht, Club Brugge én Standard) azen dan ook achter de handtekening van Taiwo, maar het ziet er naar uit dat AA Gent aan het langste eind zal trekken door een deal met Liverpool.

Poll: Is dit een goede deal voor AA Gent?

TAGS  I  Awoniyi  I  Moses Simon  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024