‘Deze 7 Rode Duivels kunnen nog voor start van WK (top)transfer realiseren’

‘Deze 7 Rode Duivels kunnen nog voor start van WK (top)transfer realiseren’
Zondag 10 juni 2018 - 21:18   I  

Maandagavond (om 20u45) spelen de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion hun uitwuifwedstrijd alvorens af te reizen naar Rusland. Over een week staat vervolgens de eerste poulewedstrijd tegen Panama op het programma. Wie dacht dat iedere Rode Duivel zich in alle rust kan voorbereiden op die match, heeft het grondig mis.

Het Nieuwsblad meldt dat er vlak voor aanvang van het wereldkampioenschap in Rusland zomaar eventjes zeven – jawel, zeven! – Rode Duivels zijn die mogelijk een transfer kunnen realiseren.

Vóór, tijdens, of ná het WK, dat zal nog moeten blijken. Twee jaar geleden, tijdens het EK in Frankrijk, speelden de geruchten omtrent een transfer ook al heel wat Duivels parten. Zo rondde Christian Kabasele zijn overgang naar Watford tijdens het toernooi af.

Extra druk/motivatie

De spelers die nu mogelijk tijdens het toernooi bij een andere club gaan tekenen, zijn Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Marouane Fellaini, Mousa Dembele, Simon Mignolet, Dries Mertens en Leander Dendoncker.

Extra druk voor die spelers of een extra duwtje in de rug om zich te bewijzen? Wij hopen op dat laatste en zijn alleszins benieuwd welke Rode Duivel er als eerste met transfernieuws naar buiten zal komen.

Poll: Moet Courtois van club wisselen?

TAGS  I  Mignolet  I  Courtois  I  Fellaini  I  Alderweireld  I  Dembele  I  Dendoncker  I  Dries Mertens  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024