‘Bale weigert voorstel Bayern München, maar weet waar hij wél heen wil’

‘Bale weigert voorstel Bayern München, maar weet waar hij wél heen wil’
Zondag 10 juni 2018 - 22:00   I  

Gareth Bale wist zich met Wales niet te kwalificeren voor het WK in Rusland, en dat wil dus zeggen dat de vleugelaanvaller dezer dagen geniet van een deugddoende vakantie. Misschien niet eens zo slecht, want zo kan de aanvaller van Real Madrid zich ook bezinnen over zijn toekomst.

De 29-jarige Bale ligt dan wel nog tot de zomer van 2022 onder contract bij Real Madrid, het is een publiek geheim dat de Champions League-winnaar niet weigerachtig staat tegenover een vertrek van de man van 100 miljoen euro.

Ze zeiden het nooit luidop, maar bij Real zijn ze de vele en langdurige blessures van Bale stilaan beu. Liefst van al doen ze de Welshe winger deze zomer van de hand, en als het even kan voor een aardig bedrag.

Bayern vangt bot 

De Europese topclubs staan niet bepaald in de rij om de blessuregevoelige Bale over te nemen, al zorgde zijn heldenrol in de finale van de Champions League er wel voor dat Bayern München geïnteresseerd was. De Duitse kampioen klopte aan bij Bale, maar die liet onmiddellijk weten dat hij niet naar de Bundesliga, maar wel naar de Premier League wil. Dat meldt The Daily Mirror.

Poll: Hoop jij Bale volgend seizoen terug te zien in de Premier League?

TAGS  I  Bale  I  Real Madrid  I  Bayern München

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023