‘Anderlecht heeft de gedoodverfde opvolger van Adrien Trebel gevonden’

‘Anderlecht heeft de gedoodverfde opvolger van Adrien Trebel gevonden’
Zondag 10 juni 2018 - 23:12   I  

RSC Anderlecht rondde de voorbije weken al een pak inkomende transfers af, maar het staat nu al vast dat sportief manager ook werk gaat maken van enkele uitgaande dossiers. Eén van de spelers die paars-wit zou willen verlaten, is Adrien Trebel.

De Franse middenvelder gaf tijdens het voorbije seizoen al meermaals aan dat hij een stap hogerop wil zetten. In januari slaagde het oude bestuur er nog in om Trebel aan boord te houden, maar nu zou die écht wel willen vertrekken.

Marc Coucke en Luc Devroe hopen Trebel met een nieuw en fel verbeterd contract alsnog een seizoen langer in Brussel te houden, maar het is niet duidelijk of dat gaat lukken. Dat beseffen de twee sterke mannen van Anderlecht en daarom maken ze achter de schermen ook al werk van de opvolging van Trebel.

Opvolging Trebel

Volgens de Franstalige krant La Dernière Heure hebben Coucke en Devroe de opvolger van Trebel reeds aangeduid. Zo zou de van KV Kortrijk overgekomen Yevhen Makarenko in principe de vervanger van de Franse middenvelder moeten worden.

Verder beschikt trainer Hein Vanhaezebrouck met Sven Kums, Pieter Gerkens en jonkies Albert Sambi Lokonga en Idrissa Doumbia over nog enkele centrale middenvelders die de positie van Trebel kunnen invullen.

Poll: Wie moet de opvolger van Trebel worden?

TAGS  I  Trebel  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Devroe  I  Makarenko  I  Kums  I  Gerkens  I  Sambi Lokonga  I  Doumbia

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024