‘Genk loopt goudhaantje mis, Club en RSCA wél nog in de running’

‘Genk loopt goudhaantje mis, Club en RSCA wél nog in de running’
Zondag 10 juni 2018 - 23:28   I  

Officieel opent de transfermarkt pas op 1 juli de deuren, maar heel wat Belgische topclubs schuimen nu al de markt af op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen. Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk hebben nu hun oog laten vallen op Joseph Paintsil, maar de Limburgers dreigen naast het goudhaantje te grijpen.

De 20-jarige Paintsil is een polyvalente vleugelaanvaller die op de loonlijst staat bij Tema Youth in zijn vaderland Ghana. Tijdens het voorbije seizoen kwam Paintsil uit voor het Hongaarse Ferencvaros, en daar gooide hij hoge ogen.

Niet naar Genk, maar wel naar Club Brugge of Anderlecht?

In 25 competitiewedstrijden kwam Paintsil 10 keer tot scoren, en op die manier zoog hij al snel de aandacht van enkele grotere Europese clubs naar zich toe. Club Brugge, Anderlecht, Genk, FC Basel en FC Köln werden al genoemd als potentiële nieuwe bestemming voor de aanvaller, maar volgens Ghanese media zou Genk Paintsil nu mislopen omdat de onderhandelingen zijn afgesprongen.

Club Brugge en Anderlecht zouden wel nog steeds in de running zijn om Paintsil over te nemen, maar zij krijgen ferme concurrentie. Nu zou ook Bundesliga-club Werder Bremen immers interesse in Paintsil tonen. Dankzij de uitgaande transfer van Thomas Delaney (voor 20 miljoen euro naar Borussia Dortmund, nvdr.) hebben de Duitsers wel wat euro’s om te besteden. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Wie zal met Paintsil aan de haal gaan?

TAGS  I  RC Genk  I  Paintsil  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Werder Bremen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024