'Colley levert Genk miljoenen op, maar het blijft verdedigers verliezen'

'Colley levert Genk miljoenen op, maar het blijft verdedigers verliezen'
Maandag 11 juni 2018 - 09:10   I  

RC Genk is op de transfermarkt sterke zaken aan het doen. De Limburgse club heeft al een aantal uitgaande transfers gedaan die een flinke duit hebben opgebracht. Nu zal daar ook Omar Colley bijkomen. De verdediger trekt naar het Italiaanse Sampdoria.

Volgens Het Belang van Limburg is de deal met Racing Genk en Sampdoria over een transfer helemaal rond. De verdediger heeft er zelfs zijn fysieke testen al afgelegd. De transfer zal dan ook snel wereldkundig gemaakt worden door beide clubs.

Racing Genk verdient een hele duit aan de transfer, maar moet ook wel een pak geld afstaan aan de vorige club van Colley. Zo schrijft Het Belang van Limburg. "Het transferbedrag zou in de buurt van 7,5 miljoen euro plus twee miljoen aan bonussen liggen. Daarvan gaat meer dan een miljoen naar het Zweedse Djurgarden, Colley's vorige club."

Nog een verdediger kwijt

Racing Genk dreigt wel nog een verdediger kwijt te spelen, want de Italiaanse interesse in Jerre Uronen blijft maar toenemen. "De Genkse linksachter, die al scoorde in de slotmatch tegen Zulte Waregem, trof zaterdag ook raak met de Finse nationale ploeg. Al na een handvol minuten zette Uronen Finland op weg naar een vlotte 2-0-overwinning tegen Wit-Rusland. De toekomst van de Scandinavische verdediger in de Luminus Arena blijft onzeker, er is vooral uit Italië concrete interesse." 

Poll: Goede transfer voor Racing Genk?

TAGS  I  RC Genk  I  Sampdoria  I  Uronen  I  Colley

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024