'Barcelona legt deze week 200 miljoen euro op tafel voor drie transfers'

'Barcelona legt deze week 200 miljoen euro op tafel voor drie transfers'
Maandag 11 juni 2018 - 10:25   I  

Enkele dagen voor de start van het WK proberen de clubs nog enkele transfers af te ronden. Tijdens het WK kunnen de kaarten namelijk helemaal anders liggen en daarom is het belangrijk nu nog snel enkele zaken op orde te zetten.

Zo zal Barcelona zich volgens Don Balon eens goed uitleven deze week. Barcelona is namelijk van plan om maar liefst 200 miljoen euro in één week tijd uit te geven. Daarmee wil Barcelona enkele belangrijke transfers afronden voor het WK begint.

Zo wil Barcelona Antoine Griezmann nog voor het WK binnenhalen. Het zou de 100 miljoen euro op tafel willen leggen en de Fransman willen overtuigen om toch naar Camp Nou te komen. Griezmann is al een tijdje het toptarget van Barcelona.

Lenglet en De Jong

Daarnaast wil het ook haar verdediging versterken met de komst van  Clement Lenglet, een linksbenige verdediger. Daarbij stopt het niet, want ook de Nederlander Frenkie De Jong moet deze week nog naar Barcelona verhuizen. Het 21-jarige toptalent van Ajax zou ook zo'n 40 miljoen euro moeten kosten. In Camp Nou zijn ze ervan overtuigd dat de Nederlander een uitstekende, toekomstgerichte, aanwinst zou zijn voor de ploeg van Ernesto Valverde. Drie dure transfers dus voor een totaalbedrag dat in totaal dus zou kunnen oplopen tot 200 miljoen euro.

Poll: Kan Barcelona deze transfers afronden deze week?

TAGS  I  Barcelona  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024