Deschacht heeft knoop over zijn toekomst doorgehakt

Deschacht heeft knoop over zijn toekomst doorgehakt
Maandag 11 juni 2018 - 14:30   I  

Olivier Deschacht (37) stapte tijdens het voorbije weekend in het huwelijksbootje met Annelien Coorevits (31). Het burgerlijk huwelijk werd vorig jaar reeds voltrokken, maar nu zeiden de twee ook in de kerk ‘ja’ tegen elkaar. Deschacht ziet zijn verdere toekomst dus met Annelien, maar waar ligt zijn voetbaltoekomst?

Als het van de ervaren Deschacht zelf afhangt, dan draagt hij ook volgend seizoen het shirt van RSC Anderlecht. Het huidige contract van de ervaren verdediger loopt aan het einde van deze maand af, maar Deschacht hoopt nog steeds op een nieuwe overeenkomst. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Mijn hart is paars"

In mei liet Deschacht optekenen dat hij zich nog steeds te goed voelt om nu al op voetbalpensioen te gaan. “Ik voel me nog steeds goed. Ik heb altijd gezegd, dat als ze mij een paar keer op rij kunnen voorbijdribbelen, ik zou stoppen. Maar dat is nog niet het geval."

"Mijn hart is paars, ik ben paars. Een rol bij Anderlecht zoals Timmy Simons zie ik zeker zitten, Timmy was nog steeds heel belangrijk voor Club Brugge in de kleedkamer.”

Poll: Moet Deschacht een nieuw contract krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Deschacht  I  Anderlecht

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022