Leko staat plots voor een enorme uitdaging met Rits, Schrijvers én Groeneveld

Leko staat plots voor een enorme uitdaging met Rits, Schrijvers én Groeneveld
Maandag 11 juni 2018 - 17:15   I  

Club Brugge heeft zich al gevoelig versterkt na de landstitel. Met Mats Rits, Siebe Schrijvers en Arnaut Groeneveld kocht het enkele veelbelovende jonge talenten. De transferperiode is nog niet echt begonnen en Leko heeft er dus al drie nieuwe spelers bij.

Volgens Jacques Sys van Sport/Voetbalmgazine zijn dat wel transfers die eerder in de breedte moeten gezien worden. De jonge jongens zijn vooral aanwinsten voor de toekomst, al staat Leko nu wel voor een grote uitdaging. Hij moet de talenten beter maken én ze laten aanpassen aan het systeem.

"Wat de transfers van landskampioen Club Brugge betreft, moet je Rits en Schrijvers wellicht zien als versterkingen in de breedte, kaderend binnen de strategie van verjonging die Club Brugge wil doorvoeren. Ze verwachten ook veel van die jonge Nederlander Arnaut Groeneveld, een snelle flankspeler met een actie. Ik ben wel benieuwd in hoeverre Ivan Leko die jonge kerels zal beter maken en kan inpassen in het bestaande systeem. Bij Club verwachten ze alvast dat Leko de ploeg naar een nog hoger niveau kan tillen nu hij de ervaring van vorig seizoen meeneemt als bagage", aldus Sys volgens Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Zal Leko daarin slagen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rits  I  Schrijvers  I  Groeneveld;Leko

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024