'Anderlecht krijgt dramatisch nieuws over transfer Chancel Mbemba'

'Anderlecht krijgt dramatisch nieuws over transfer Chancel Mbemba'
Dinsdag 12 juni 2018 - 06:05   I  

Marc Coucke en Luc Devroe hebben al heel wat transfers afgerond. Op die manier proberen ze hun ambities toch kracht bij te zetten, want de nieuwe voorzitter wil van Anderlecht opnieuw dé ploeg van België maken.

Daarvoor rekent paars-wit al een tijdje op Chancel Mbemba. De ex-verdediger van Anderlecht past perfect in het profiel waarnaar Anderlecht op zoek is en bovendien smullen de fans van de naam alleen al. Een transfers leek dan ook in de maak.

Maar Anderlecht krijgt nu slecht nieuws, want volgens Het Laatste Nieuws komt de Congolese verdediger dan toch niet naar Anderlecht. Er is Italiaanse interesse, maar vooral Porto lijkt met de verdediger te gaan lopen. Dramatisch nieuws voor Anderlecht dus, dat zo naast de verdediger grijpt.

Snel van Porto

"De verdediger van Newcastle kan rekenen op interesse uit Italië, maar vooral FC Porto staat heel dicht bij een overgang van de Congolees. Zowel met Newcastle als met Mbemba zelf is Porto in vergevorderde onderhandelingen. Een betrouwbare Portugese bron meldt ons dat de overgang van Mbemba naar FC Porto vandaag of morgen afgerond kan worden." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Had Anderlecht sneller moeten handelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Mbemba  I  Newcastle  I  Porto

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024