Radja Nainggolan mag zich nu echt opmaken voor een erg straffe transfer

Radja Nainggolan mag zich nu echt opmaken voor een erg straffe transfer
Dinsdag 12 juni 2018 - 10:05   I  

Radja Nainggolan verteert momenteel zijn niet-selectie voor het Wereldkampioenschap in Rusland met een welverdiende vakantie. De veelbesproken middenvelder heeft er een sterk seizoen opzitten bij AS Roma en kan komende zomer ook een transfer gaan maken.

Nainggolan voelt zich goed in Rome en wil daar niet noodzakelijk weg. Maar Radja denkt wel aan wat er zal gebeuren na zijn carrière en gaf al aan niets meer met de voetbalwereld te maken te willen hebben na zijn actieve voetbalcarrière. Een lucratieve deal zal Nainggolan dan ook niet links laten liggen.

Volgens Gazet van Antwerpen staat Nainggolan dan ook dicht bij een knappe transfer naar Inter, waar hij meer geld kan verdienen dan bij AS Roma. "Eerder weigerde Nainggolan al een overgang naar Chelsea en China, maar bij Inter zou hij Luciano Spaletti - zijn gewezen trainer bij AS Roma - tegen het lijf lopen. Uiteraard kan Nainggolan in Milaan meer verdienen dan in Rome, maar niet spectaculair veel meer als dat bij Chelsea of in China zou geweest zijn." Dat is te lezen in GVA.

Grote kans

AS Roma moet door de Financial Fair Play wel geld zoeken en daarom is Radja verkopen ook een optie. "AS Roma heeft omwille van de strengere regels van de Financial Fair Play geld nodig. Het liet daarvoor de oorspronkelijke transferprijs van 40 miljoen euro zakken naar 30 miljoen. Inter heeft ook problemen met de Financial Fair Play, maar door een kapitaalsverhoging van 45 miljoen euro - door te voeren op 30 juni - kan het vanaf 1 juli weer transfers doen. Voor die datum moet er geen definitief uitsluitsel worden verwacht, maar de kans dat Nainggolan volgend jaar voor Inter speelt, is groot." 

Poll: Is Inter een mooiere club dan AS Roma?

TAGS  I  Nainggolan  I  AS Roma  I  Inter

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024