Ronaldo schuift nieuwe kanshebber voor Ballon d’Or naar voren

Ronaldo schuift nieuwe kanshebber voor Ballon d’Or naar voren
Dinsdag 12 juni 2018 - 13:40   I  

Cristiano Ronaldo heeft de Ballon d’Or al meermaals gewonnen. Ook komende verkiezing zal de Portugees, samen met de Argentijn Lionel Messi, meedingen voor de prestigieuze prijs. Toch denkt Ronaldo dat er een nieuwe kanshebber is om de Ballon d’Or binnen te halen: Mohamed Salah.

Mohamed Salah kende een geweldig seizoen bij Liverpool en scoorde het ene doelpunt na het andere. In de Champions League-finale verloor het echter met 3-1 van Real Madrid nadat Salah geblesseerd het veld moest verlaten. “Salah is een van de revelaties van het seizoen geweest. Ik hoop dat de blessure die hij in Kiev tijdens de Champions League-finale opliep hem niet van het WK houdt”, vertelt Ronaldo tegenover Engelse media.

“Veel mensen praten erover dat de strijd om de Ballon d’Or tussen Lionel Messi en Ronaldo gaat, maar er zijn meer spelers die een kans maken. Salah is er daar in ieder geval één van”, aldus de Portugese superster. Salah scoorde in zijn debuutseizoen voor Liverpool maar liefst 44 keer in 52 wedstrijden. Momenteel is het nog onzeker of Salah fit zal geraken voor de eerste wedstrijd tegen Uruguay.

Poll: Wie wint de Ballon d'Or?

TAGS  I  Ronaldo  I  Messi  I  Salah  I  Real Madrid  I  Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024