‘Anderlecht laat oog vallen op deze speler van Manchester City’

‘Anderlecht laat oog vallen op deze speler van Manchester City’
Woensdag 13 juni 2018 - 10:14   I  

De WK-strijd mag vanaf donderdag dan wel écht losbarsten, daar lijken ze zich bij de Belgische topclubs weinig van aan te trekken. Voor hen is dit hét moment om nieuwe spelers aan te trekken. Vraag dat maar aan Marc Coucke en Luc Devroe.

Sinds beide heren het bij RSC Anderlecht voor het zeggen hebben, volgden de inkomende transfer elkaar in sneltempo op. Trainer Hein Vanhaezebrouck kreeg reeds in iedere linie versterking, maar de honger van Coucke en Devroe is nog niet gestil.

In dit artikel kon je al lezen dat Anderlecht werk maakt van de komst van Landry Dimata. De jonge aanvaller van Wolfsburg is en blijft prioriteit in de aanval. Maar paars-wit bewandelt ook andere pistes. Zo weet de toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe dat Anderlecht ook een oogje heeft op Thierry Ambrose.

10 goals bij NAC

De 21-jarige Fransman is eigendom van Manchester City, maar speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij de Nederlandse eersteklasser NAC Breda. In de Eredivisie verscheen Ambrose dertig keer aan de aftrap en was hij goed voor tien doelpunten. Naast Anderlecht zou ook Girondins de Bordeaux geïnteresseerd zijn in Ambrose. Een concreet voorstel ligt er evenwel nog niet op tafel voor de jonge aanvaller.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Ambrose  I  NAC  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  Bordeaux

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024