De Bruyne komt vlak voor WK met ernstige waarschuwing voor Hazard

De Bruyne komt vlak voor WK met ernstige waarschuwing voor Hazard
Woensdag 13 juni 2018 - 11:20   I   door Redactie

De Rode Duivels wonnen met 4-1 van Costa Rica. Eden Hazard speelde fantastisch, maar werd ook wel flink geviseerd door de tegenstander. Hij kreeg enkele rake trappen. Daar waarschuwt Kevin De Bruyne zijn ploegmaat ook voor. Dit zal ook tijdens het WK gebeuren.

Hazard maakt de bal ongrijpbaar en dat zorgt voor de nodige frustratie bij de tegenstanders. Ze zien dan ook maar één optie: overtredingen maken op de Rode Duivel. "Als je goed bent, dan proberen spelers je aan te trappen", zegt De Bruyne aan The Telegraph. "Hij speelt in een positie waar hij veel tegenstanders om zich heeft en dan krijg je trappen."

Toch ziet De Bruyne er ook wel voordelen in. "Als hij trappen krijgt, krijgen wij een vrije trap. Dat is een voordeel voor ons en bovendien krijgen zij ook nog geel. Je moet rekening houden met wat komt. Je moet onder die omstandigheden ook zo kalm mogelijk blijven, al is dat niet altijd makkelijk", meent De Bruyne.

Het lijdt geen twijfel dat de Rode Duivels de beste Hazard zullen nodig hebben om ver te geraken op het WK. Samen met De Bruyne is hij dé sterspeler van de ploeg.

Poll: Denk jij dat Hazard hard zal worden aangepakt op het WK?

TAGS  I  De Bruyne  I  Rode Duivels  I  Hazard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024