'Coucke en co laten topdoelwit door de handen glippen na overeenkomst'

'Coucke en co laten topdoelwit door de handen glippen na overeenkomst'
Woensdag 13 juni 2018 - 14:45   I  

De transfer van Chancel Mbemba leek een tijdje in kannen en kruiken voor Anderlecht. Maar nu laat paars-wit de verdediger alsnog uit zijn handen glippen. FC Porto lijkt de strijd te gaan winnen en zou naar verluidt dicht bij een overeenkomst staan met Newcastle United.

Volgens het Portugese Record maakte Anderlecht zich al sterk voor de komst van de centrale verdediger. Paars-wit zette vol in en wilde concurrenten Standard en Club Brugge aftroeven in de strijd om de Congolese international. Nu komt Porto echter met een bod hoger dan vier miljoen op de proppen.

Anderlecht zou niet meer dan vier miljoen willen betalen en ziet zo dat Chancel Mbemba waarschijnlijk naar Portugal zal verkassen. Overigens is Newcastle onlangs aangekondigd als eregast voor een speciale wedstrijd in het Drakenstadion van Porto. Alles wijst erop dat de goede contacten tussen beiden clubs ook zullen zorgen voor een snelle overeenkomst.

Vraagprijs

Chancel Mbemba ging voor een slordige twaalf miljoen euro naar Newcastle United en de Engelse club wil een deel van dat transferbedrag recupereren. De vraagprijs zou tussen de zes en acht miljoen euro schommelen en dat wil Anderlecht vooralsnog niet op tafel leggen.  FC Porto komt al een pak dichter bij de vraagprijs en lijkt met de verdediger aan de haal te gaan.

Poll: Is Porto een goede club voor Mbemba?

TAGS  I  Mbemba  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Porto  I  Club Brugge  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024