‘Lopetegui neemt meteen beslissing over transfer van Courtois naar Real'

‘Lopetegui neemt meteen beslissing over transfer van Courtois naar Real'
Woensdag 13 juni 2018 - 16:40   I  

Dat Julen Lopetegui volgend seizoen bij Real Madrid aan de slag gaat, zorgde in Spanje voor héél wat ophef. De ervaren trainer werd zelfs ontheven uit zijn functie als bondscoach van de nationale ploeg, en dat daags voor de start van het WK in Rusland. Eén positief iets is wel dat Lopetegui nu al aan zijn nieuwe opdracht kan beginnen.

De oud-doelman vliegt snel terug vanuit Rusland en kan na een korte rustperiode meteen aan een nieuw verhaal beginnen te schrijven. Lopetegui moet bij Real Madrid ‘Operatie Verjonging’ inzetten en ervoor zorgen dat de Madrileense grootmacht ook de volgende jaren succesvol is in Spanje en ver daarbuiten.

Nieuwe doelman

In samenspraak met voorzitter Florentino Perez zal Lopetegui de nodige wijzigingen in de huidige kern doorvoeren. Eén ding is nu al duidelijk: de kersverse trainer van Real wil een nieuwe doelman.

Lopetegui zou niet onder de indruk zijn van Keylor Navas en de Costa Ricaan willen inruilen voor een absolute topdoelman. De naam van Thibaut Courtois is in dat geval nooit ver weg, maar Lopetegui zou eerder geneigd zijn om voor David De Gea te gaan. Real zal straks een nieuwe poging ondernemen om de keeper weg te halen bij Manchester United.

Met Lopetegui, die als bondscoach samenwewerkte met De Gea, beschikt Real alvast over een belangrijke troef om de doelman binnen te hengelen.

Poll: Hoop jij dat Courtois ooit bij Real Madrid aan de slag gaat?

TAGS  I  Lopetegui  I  Spanje  I  Real Madrid  I  Navas  I  Courtois  I  Chelsea  I  De Gea  I  Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024