'Club Brugge drukt door voor vervanger van Anthony Limbombe'

'Club Brugge drukt door voor vervanger van Anthony Limbombe'
Woensdag 13 juni 2018 - 17:08   I  

Het zijn drukke dagen voor CEO Vincent Mannaert. Niet omdat het WK in Rusland gaat beginnen, maar wel omdat de manager van Club Brugge met heel wat transferdossiers bezig is. Zo moet onder meer de vertrekkende Anthony Limbombe vervangen worden.

De 23-jarige Limbombe was tijdens het voorbije seizoen één van de revelaties bij Club Brugge. In het 3-5-2-systeem van Ivan Leko ontpopte de vleugelaanvaller zich tot de man die de linkerflank voor zijn rekening nam, meters maalde en vaak voor beslissende acties zorgde.

Limbombe heeft voor zichzelf uitgemaakt dat het tijd is om een stap vooruit te zetten en Huddersfield Town zou alvast geïnteresseerd zijn in de 1-voudige Rode Duivel. Bij Club Brugge zitten ze ondertussen niet stil.

Groeneveld en nóg een vervanger voor Limbombe

Met Arnaut Groeneveld (21) haalde blauw-zwart al een nieuwe winger in huis, maar volgens L’Avenir voert Club nu ook de forcing om Bryan Oviedo binnen te halen. De Costa Ricaan tuimelde samen met Sunderland uit de Premier League en wil graag andere oorden opzoeken. Oviedo kan de volledige linkerflank voor zijn rekening nemen en beschikt daarom over een interessant profiel.

Poll: Zou Oviedo een goede vervanger zijn voor Limbombe?

TAGS  I  Limbombe  I  Club Brugge  I  Huddersfield  I  Groeneveld  I  NEC  I  Oviedo  I  Sunderland

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024