Er moet Sam Gooris iets van het hart over Dries Mertens en Kat Kerkhofs

Er moet Sam Gooris iets van het hart over Dries Mertens en Kat Kerkhofs
Woensdag 13 juni 2018 - 17:24   I  

Dries Mertens en Kat Kerkhofs stapten in 2015 in het huwelijksbootje, maar de twee gingen ondertussen ook al door een moeilijke periode. Even leek het er zelfs op dat Dries en Kat uit elkaar zouden gaan, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Volgens zanger Sam Gooris is dat maar goed ook.

Gooris kent Dries Mertens en Kat Kerkhofs vrij goed sinds hij op hun huwelijk ging optreden. "In de talkshow Villa Vanthilt vertelde Dries dat ik op zijn trouwfeest moest komen optreden. Blijkbaar hoort hij mijn muziek graag. En Kat heeft dat achter zijn rug allemaal geregeld", steekt de zanger in Story van wal.

"Ik vind ze trouwens een heel mooi koppel. Die twee zien elkaar zo graag en ze zijn echt wel voor elkaar gemaakt", merkt Gooris op. "Wat maakt van Dries zo'n bijzondere man? Die paar keren dat ik hem ontmoet heb, was hij altijd heel sympathiek en vriendelijk. Ook naar zijn fans toe. Daar heb ik wel een zwak voor."

Man van het volk

"Dries is een man van het volk", gaat Gooris verder. "Hij is ook mijn favoriete Rode Duivel, net als die van Kelly en de kinderen. Ze hebben zelfs al een gesigneerd T-shirt van hem gekregen. Samen zullen we tijdens het komende WK supporteren voor hem."

Poll: Denk jij dat Dries en Kat samen zullen blijven?

TAGS  I  Mertens  I  Kerkhofs  I  Gooris  I  Napoli  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024