'AS Roma geeft Martinez gelijk en schuift Nainggolan aan de kant'

'AS Roma geeft Martinez gelijk en schuift Nainggolan aan de kant'
Woensdag 13 juni 2018 - 19:15   I  

Radja Nainggolan heeft een aparte stijl, dat is algemeen geweten. Bondscoach Roberto Martinez heeft de middenvelder thuisgelaten voor het wereldkampioenschap in Rusland en Il Ninja zelf denkt dat dat met zijn levensstijl te maken heeft. Misschien is de Spaanse oefenmeester toch niet zo gek want ook AS Roma is naar verluidt de fratsen van Nainggolan beu.

Het Engelse Kickoff meldt dat AS Roma Radja Nainggolan wil dumpen. Niet door zijn prestaties, want de kuitenbijter is een absolute sterkhouder bij de Romeinen. Maar door zijn fratsen buiten het veld. Nainggolan kwam afgelopen seizoen een paar keer in het nieuws met feestjes en opmerkelijke uitspraken. Ook is Il Ninja er niet vies van af en toe een sigaretje op te steken.

Inter Milan staat alvast te popelen om Nainggolan binnen te halen. Roma-Coach Eusebio Di Francesco zou zijn akkoord al hebben gegeven om Nainggolan te verkopen. Volgens Gazzetta dello Sport zit er nog wel een verschil tussen vraag en aanbond. Internazionale zou met een bod van 22 miljoen euro zijn afgekomen, maar Roma eist minstens 40 miljoen euro voor de voormalig Rode Duivel.

Atlético Madrid

Volgens Sky Sports heeft Atlético Madrid zich mee in de strijd gegooid voor Nainggolan. De club van coach Diego Simeone is op zoek naar een strijder op het middenveld en omdat Inter maar niet aan de vraagprijs van Roma wil voldoen kan het nog wel eens spannend worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Doet AS Roma er goed aan Nainggolan te verkopen?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Roma  I  Inter  I  Atlético  I  Madrid

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024