Lukebakio kan naar Belgische top en geeft toe: "Het is een mooie club"

Lukebakio kan naar Belgische top en geeft toe:
Donderdag 14 juni 2018 - 06:05   I  

Dodi Lukebakio verruilde de Jupiler Pro League in januari voor de Premier League. De vleugelaanvaller deed het goed bij Sporting Charleroi en versierde op die manier een transfer naar Watford. Daar speelde Lukebakio tot dusver nauwelijks en dus behoort een terugkeer alweer tot de mogelijkheden.

Het gewezen jeugdproduct van Anderlecht werd ondertussen al in verband gebracht met een overstap naar... Club Brugge. "In januari had ik aanbiedingen uit Italië, Duitsland en zelfs van Club Brugge. Maar toen Watford aanklopte, kon ik niet weigeren", benadrukt Lukebakio in Het Nieuwsblad.

"Zij lieten me tekenen voor vijf jaar en stelden een carrièreplan op. Natuurlijk moet ik geduldig zijn - hoeveel 20-jarigen spelen er in de Premier League? - maar Watford gelooft in mij. Als ik zie welke stappen ik al zette in Engeland, moet ik hier op termijn speelkansen kunnen afdwingen."

Champions League

Toch zegt Lukebakio ook niet op voorhand 'neen' tegen een overstap naar blauw-zwart. "Club Brugge is een mooie club, die Champions League speelt. Maar een eventuele uitleenbeurt: dat zijn zaken voor mijn managers. Ikzelf heb zin om te herbeginnen bij Watford. Nogmaals: ik leef mijn droom."

"Eigenlijk is het enige ambetante in Engeland dat links rijden. Zeker in Londen, met al dat volk. Waarom maken ze het zo moeilijk? En als ik dan terugkeer naar België, moet ik weer rechts rijden en is het weer aanpassen. Het zou makkelijker zijn mochten ze overal rechts rijden."

Poll: Zou Lukebakio een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Lukebakio  I  Club Brugge  I  Watford  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024