Matz Sels reageert op afgesprongen transfer naar Anderlecht

Matz Sels reageert op afgesprongen transfer naar Anderlecht
Donderdag 14 juni 2018 - 07:28   I  

Het is zo goed als helemaal uitgesloten dat Matz Sels volgend seizoen nog bij RSC Anderlecht tussen de palen zal staan. Het zag er de voorbije weken nochtans naar uit dat paars-wit de doelman definitief zou overnemen van Newcastle United, maar de onderhandelingen met de Engelse club zijn afgesprongen.

In dit artikel kon je al lezen dat Anderlecht bleef vasthouden aan een transfersom van 2 miljoen euro, terwijl Newcastle meer geld wilde verdienen aan de verkoop van Sels. Beide partijen kwamen elkaar echter niet tegemoet, waar de onderhandelingen zijn afgesprongen. Sportief manager Luc Devroe is overigens niet van plan om nog een nieuw bod op Sels uit te brengen.

Persoonlijk akkoord valt in het water

Pijnlijk ook voor de 26-jarige Sels, die zijn zinnen al op een verlengd verblijf bij Anderlecht had gezet. De ex-speler van AA Gent had al een persoonlijk akkoord met het paars-witte bestuur over een contract van vijf seizoenen.

Het Laatste Nieuws weet dat Sels dan ook zwaar teleurgesteld is in de onderhandelingsstrategie van Anderlecht. Hij was gecharmeerd door het aanbod dat hij onlangs kreeg, maar stelt zich nu vragen bij het feit dat Anderlecht geen extra inspanning voor hem wil doen.

Poll: Begrijp jij dat Anderlecht niet meer dan 2 miljoen wil betalen voor Sels?

TAGS  I  Sels  I  Anderlecht  I  Newcastle United  I  AA Gent

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024