'Deze JPL-club wil zich versterken met Coosemans, Vanheusden én Iseka'

'Deze JPL-club wil zich versterken met Coosemans, Vanheusden én Iseka'
Donderdag 14 juni 2018 - 08:15   I  

KV Oostende maakte een tijdje geleden zijn ambitieuze plannen bekend. Met nieuwbakken trainer Gert Verheyen hoopt de Kustploeg volgend seizoen play-off 1-voetbal te spelen, maar dan heeft huidige kern wel versterking nodig. En die versterking laat nu toch al even op zich wachten…

Met Sindrit Guri en Goran Milovic haalde KVO twee relatief onbekende spelers in huis. Het is goed mogelijk dat zij straks een meerwaarde zijn voor de ploeg van Verheyen, maar de supporters zitten te wachten op iets bekendere namen.

Hugo Broos maakt ook effectief werk van die bekendere namen. Het Nieuwsblad meldt dat Oostende momenteel zijn pijlen richt op Colin Coosemans (KV Mechelen), Zinho Vanheusden (Internazionale) en Aaron Leya Iseka (Anderlecht). Broos heeft beslist dat hij die drie spelers naar de Versluys Arena wil halen. Of dat ook effectief zal lukken, moet in de komende dagen en weken blijken.

Marquet

Vandaag (donderdag, nvdr.) rondt Oostende alvast de komst van François Marquet af. De middenvelder komt over van Waasland-Beveren, waar hij vorig seizoen na een zware blessure nauwelijks aan spelen toekwam.

Poll: Zal Oostende hen alledrie kunnen halen?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Vanheusden  I  Standard  I  Inter  I  Iseka  I  Anderlecht  I  Marquet  I  Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024