'Club Brugge dreigt gedroomde keeper Letica kwijt te spelen aan Anderlecht'

'Club Brugge dreigt gedroomde keeper Letica kwijt te spelen aan Anderlecht'
Donderdag 14 juni 2018 - 11:00   I  

Club Brugge aast al een tijdje achter de Kroaat Karlo Letica. De 21-jarige sluitpost is dé hoofdprioriteit voor blauw-zwart in de zoektocht naar een nieuwe doelman. Hajduk Split lijkt de goalie echter niet zonder slag of stoot te laten gaan. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat een bod van 3,5 miljoen van Club Brugge werd afgewezen.

Het wordt dus een helse klus voor Club Brugge om de gedroomde doelman naar Jan Breydel te halen en het zou goed kunnen dat die strijd nog wat zwaarder geworden is. Anderlecht lijkt tot ieders verbazing namelijk naast Matz Sels te grijpen. Die leek al geruime tijd op weg naar het Astridpark, maar de onderhandelingen zijn nu afgesprongen omdat Anderlecht te weinig boter bij de vis wil doen.

Anderlecht haalde met Thomas Didillon wel al een jonge doelman in huis, maar dat was normaal gezien om de concurrentie aan te gaan met Matz Sels, die eerste doelman zou blijven. Didillon moet zich nog bewijzen en Anderlecht kan het zich niet veroorloven om, net als Club Brugge vorig seizoen, te sukkelen met een keepersprobleem.

Letica dan maar?

Het is bovendien niet de eerste keer dat Anderlecht en Club Brugge deze transferperiode in elkaars vaarwater komen. Zo trokken eerder beide ploegen al aan de brede mouwen van Chancel Mbemba, die uiteindelijk België liet liggen. Landry Dimata, Siebe Schrijvers en Matz Rits zijn dan nog enkele andere spelers die interesse kregen van beide clubs.

Het zou dan ook goed mogelijk zijn dat Anderlecht Club Brugge het leven alweer zuur zal maken. Letica is een groot talent en dat zullen ze in Anderlecht ook gezien hebben. Door het mislopen van de transfer van Sels en Mbemba is er opnieuw wat budget vrijgekomen in Neerpede, waardoor ook Anderlecht zich kan mengen in de strijd om de gedroomde doelman van Club Brugge.

Poll: Maken de Belgische clubs het elkaar onnodig lastig deze transferperiode?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Letica

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024