Bart Verhaeghe reageert op 'vervelende' Dries Mertens

Bart Verhaeghe reageert op 'vervelende' Dries Mertens
Donderdag 14 juni 2018 - 13:50   I  

Het WK begint maandag pas voor de Rode Duivels, maar de voorbereiding richting die wedstrijd verliep niet zonder slag of stoot. Er was de heisa omtrent Radja Nainggolan en ook 'matrasgate' zorgde voor een hobbelige periode voor Roberto Martinez.

Nu doet ook Dries Mertens zijn duit in het zakje, want er treden alweer problemen op met de portretrechten. Het Laatste Nieuws weet namelijk dat alle Rode Duivels een contract tekenden waarin duidelijk genoteerd staat hoe de bond het gezicht van de spelers commercieel mag gebruiken. Dries Mertens tekende geen contract en dat zorgt nu voor enorme irritaties bij de voetbalbond. Mertens zou het contract niet kunnen tekenen omdat hij met handen en voeten gebonden is aan een contract dat hij eerder afsloot met Napoli.

Bart Verhaeghe reageert nu op de heisa die ontstaan is en hij doet dat op een erg diplomatische manier. "Iedereen staat vrij dat te doen of niet te doen. Dus helemaal geen blaam. Wij leven in een vrije wereld en hebben er als federatie ook geen enkel probleem mee", aldus Verhaeghe in VTM Nieuws, die op die manier de heisa in de kiem probeert te smoren.

Poll: Is dit een storm in een glas water?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Mertens  I  Verhaeghe

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024