Kat Kerkhofs ontvangt plots speciale boodschap van...Louis Tobback

Kat Kerkhofs ontvangt plots speciale boodschap van...Louis Tobback
Donderdag 14 juni 2018 - 14:40   I  

Sinds kort is Kat Kerkhofs een eigen fitnesszaak in Wilsele opgestart met de naam 'Qore'. De levenspartner van Dries Mertens kan nu dus haar ei kwijt in de fitnesszaak terwijl Dries Mertens ons prachtige dagen moet bezorgen in Rusland.

In Het Nieuwsblad vertelde Kerkhofs daarover dat ze vooral blij was dat ze iets kon doen dat niets met Dries Mertens te maken heeft. “Ik vind het tof dat de mensen zien dat ik ook iets kan, dat ik niet alleen een voetballersvrouw ben. Mijn televisiewerk tot nu toe draaide uiteindelijk altijd rond Dries."

"Het is fijn om iets helemaal los van hem te doen. Ik heb hard gestudeerd, maar als je dan niets onderneemt, blijf je op je honger zitten. Ik ben blij dat het er nu uitkomt. Voetballersvrouw is zeker niet het enige label dat bij me past.” Welk label dan wel? “ Business woman ”, lacht ze. “Neen, dat is erover", vertelde ze toen.

Felicitaties van de burgemeesters

De opening van de nieuwe zaak is alvast niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo kreeg Kat een briefje van de burgemeester van Leuven (Wilsele is een deelgemeente van Leuven), Louis Tobback, in haar brievenbus. "Van harte gefelicteerd met de opening van uw nieuwe zaak", liet Tobback plechtig weten. Woorden waarvoor Kerkhofs alvast erg dankbaar was.

Poll: Wordt de nieuwe zaak een succes?

TAGS  I  Mertens  I  Rode Duivels  I  Kerkhofs

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024