Martinez komt met belangrijke update over Kompany en Vermaelen naar buiten

Martinez komt met belangrijke update over Kompany en Vermaelen naar buiten
Donderdag 14 juni 2018 - 18:22   I  

De eerste wedstrijd van de Rode Duivels op het WK komt steeds dichterbij. Maandag is het zover en geven de manschappen van Roberto Martinez voetbaldwerg Panama partij. In aanloop naar die wedstrijd gaf Martinez donderdagavond een update over de situatie van Vincent Kompany en Thomas Vermaelen.

"Voor Thomas en Vincent vonden we het beter dat ze individueel werkten in het hotel", aldus Martinez op een persconferentie. Al gaat de bondscoach er ondertussen wel van uit dat beide spelers fit geraken tegen maandag. "We gaan ervoor zorgen dat ze zo fit mogelijk zijn om 24 uur voor de wedstrijd van Panama een beslissing te nemen."

Martinez kwam ook nog eens terug op de WK-voorbereiding die zijn team achter de rug heeft. "Ik ben blij met onze voorbereiding. Het was een goede beslissing om in België te blijven", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Progressie

"Zodat de spelers ook nog wat tijd met hun familie konden doorbrengen, dat we drie keer in Brussel konden spelen en dat we niet moesten reizen. Nu zijn we klaar voor de wedstrijd tegen Panama. We zijn blij met de progressie van de ploeg."

Poll: Denk jij dat Kompany fit geraakt voor de match tegen Panama?

TAGS  I  Kompany  I  Vermaelen  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024