'Deze 5 belangrijke spelers zorgen voor flinke problemen bij Rode Duivels'

'Deze 5 belangrijke spelers zorgen voor flinke problemen bij Rode Duivels'
Vrijdag 15 juni 2018 - 07:26   I  

Het wordt maar niet rustig bij én rond de Rode Duivels. Er was de niet-selectie van Radja Nainggolan, ‘matrasgate’ en nu zijn er ook nog eens de problemen rond de portretrechten van de spelers.

Donderdag lekte uit dat Dries Mertens niet zinnens is om zijn handtekening te zetten onder de aangeboden overeenkomst omtrent de portretrechten. Vervelend, zeker nu het WK in Rusland al is begonnen en de nationale ploeg maandag al in actie komt tegen Panama.

Initiële plan mislukt

Het Laatste Nieuws weet dat de portretrechten blijven beroeren. “Het initiële plan is mislukt. Hoewel alle partijen in maart nog de bedoeling hadden om vóór het WK een akkoord te vinden omtrent de portretrechten, blijven de discussies aanhouden”, klinkt het in de krant.

“Meerdere Duivels kunnen zich nog altijd niet vinden in het voorstel van de KBVB - vooral de geëiste sperperiode zorgt voor ergernissen. Concreet: in een WK- of EK-jaar wil de Belgische voetbalbond niet dat onze internationals hun gezicht verlenen aan andere sponsors dan die van Rode Duivels.”

Mertens is niet alleen

Overigens is Dries Mertens lang niet de enige Rode Duivel die niet akkoord gaat met de deal die momenteel op tafel ligt. Zeker vier andere spelers hebben ook nog steeds niet getekend: Vincent Kompany, Toby Alderweireld, Thibaut Courtois en Simon Mignolet. Als dat maar snel goed komt…

Poll: Komt dit ooit goed?

TAGS  I  Mertens  I  Kompany  I  Courtois  I  Mignolet  I  Alderweireld  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024