Er moet Manuel Neuer iets van het hart over de Rode Duivels

Er moet Manuel Neuer iets van het hart over de Rode Duivels
Vrijdag 15 juni 2018 - 07:54   I  

Heel wat Rode Duivels staan voor het WK van de waarheid. Voor onze gouden generatie lijkt het nu of nooit om te oogsten op een groot toernooi. Ook in het buitenland beseffen ze dat de Belgen een goede kans maken om iets neer te zetten in Rusland. Vraag het maar aan Manuel Neuer, het sluitstuk van Duitsland.

"We weten dat België een heel goede mannschaft heeft", merkt Neuer op in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Maar ik denk dat Philipp Lahm ook al gezegd heeft dat Duitsland een gouden generatie had."

"Nu heeft België opeens een gouden generatie", merkt Neuer op. "Ze hebben spelers die drie jaar geleden nog relatief jong waren, maar nu al meer ervaring verzameld hebben. Veel spelers zijn bij Engelse topclubs actief. Het belangrijkste voor de Belgen is om zich op dit WK collectief samen te vinden. Als ze daarin slagen hebben ze een zeer sterke ploeg. We nemen België zeer serieus."

Kwartfinales

Het is goed mogelijk dat onze Rode Duivels hun Duitse vrienden tegenkomen tijdens het wereldkampioenschap. In de kwartfinales kan het zover zijn en kunnen België en Duitsland voor het eerst sinds enkele jaren nog eens tegenover elkaar staan.

Poll: Kunnen de Rode Duivels Duitsland verslaan?

TAGS  I  Neuer  I  Duitsland  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024