José Mourinho ziet één groot probleem op het WK voor Cristiano Ronaldo

José Mourinho ziet één groot probleem op het WK voor Cristiano Ronaldo
Vrijdag 15 juni 2018 - 09:38   I  

Vrijdagavond begint het WK in Rusland ook écht voor Portugal en grote vedette Cristiano Ronaldo. Bij zijn vorige WK-deelnames kon Ronaldo nog niet bepaald schitteren, brengt de aanvaller van Real Madrid daar dit jaar verandering in? José Mourinho, Manchester United-trainer en landgenoot van CR7, heeft zo zijn twijfels.

Zo ziet Mourinho, die tijdens het WK aan de slag is als analist, één groot probleem voor RonaldoThe Special One is van mening dat het Portugal ontbreekt aan enkele topspelers op het middenveld, die Ronaldo van gemeten passes kunnen voorzien.

“Je hebt Cristiano Ronaldo bij Real Madrid en je hebt Cristiano Ronaldo bij Portugal. Bij Portugal hebben ze Luka Modric of Toni Kroos rondlopen. En dat is toch wel een probleem voor Ronaldo.”

Uitkijken naar Guedes

We zijn het helemaal eens met Mourinho, maar toch moeten we er meteen aan toevoegen dat we wel wat verwachten van jongens zoals Bernardo Silva, Joao Moutinho en Goncalo Guedes. Kunnen zij ervoor zorgen dat hun kapitein op zijn 33ste eindelijk eens schittert op een wereldkampioenschap?

Poll: Zal Ronaldo schitteren op dit WK?

TAGS  I  Ronaldo  I  Portugal  I  Mourinho  I  Real Madrid  I  Modric  I  Kroos  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024