Vlak voor start van eerste WK-match Egypte: Belangrijk nieuws over Salah

Vlak voor start van eerste WK-match Egypte: Belangrijk nieuws over Salah
Vrijdag 15 juni 2018 - 10:00   I  

Het WK in Rusland ging donderdagavond van start en het gastland pakte meteen uit met een 5-0-overwinning tegen Saudi-Arabië. Vandaag (vrijdag, nvdr.) staan er drie wedstrijden op het programma. Zo neemt onder meer Egypte het op tegen Uruguay.

Met of zonder sterspelers Mohamed Salah? Dat was de vraag waar héél wat Egyptenaren – en ook neutrale voetbalsupporters – de voorbije dagen en weken mee zaten. Salah viel tijdens de Champions Leaguefinale tussen Real Madrid en Liverpool uit met een schouderblessure en zijn revalidatie werd een race tegen de klok.

Uiteindelijk geraakte Salah, die vandaag overigens zijn 26ste verjaardag viert, net op tijd fit voor het duel tegen Uruguay. Salah is klaar voor de dienst en verschijnt ongetwijfeld aan de aftrap – het is niet dat de Egyptenaren over nog zo’n wereldster beschikken.

"Bijna honderd procent zeker"

“Het is bijna honderd procent zeker dat Mo Salah in actie komt tegen Uruguay”, bevestigde bondscoach Hector Cuper op een persconferentie in aanloop naar de eerste WK-wedstrijd van de Egyptenaren. En daar kunnen we alleen maar blij van worden, want het WK heeft zijn sterren nu eenmaal nodig!

Poll: Zal Salah schitteren op dit WK?

TAGS  I  Salah  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Egypte

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024