‘Club biedt 4 miljoen, maar heeft één probleem om toptransfer af te ronden'

‘Club biedt 4 miljoen, maar heeft één probleem om toptransfer af te ronden'
Vrijdag 15 juni 2018 - 10:26   I  

Dat het Club Brugge menens is om de huidige spelerskern van trainer Ivan Leko te versterken, is ondertussen wel duidelijk. Blauw-zwart haalde al drie nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar broedt alweer op nieuwe plannen.

Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge de forcing voert voor Alfa Semedo. Blauw-zwart hoopt de middenvelder uit Guinea-Bissau binnen te hengelen. “Het dossier van Alfa Semedo Esteves (20), de verdedigende middenvelder uit Guinea-Bissau, wordt concreter”, klinkt het in de krant.

Toch bracht de Belgische landskampioen ondertussen al een serieus bod uit. “Volgens Portugese media staat Club Brugge dicht bij een deal voor 4 miljoen euro met zijn club Moreirense, maar zover is het nog niet.”

Benfica

Op dit moment heeft Club Brugge nog één groot probleem, en dat luistert naar de naam Benfica. De vorige eigenaar van Semedo kan de middenvelder immers terugkopen.Benfica heeft een clausule laten opnemen waardoor het de kans heeft om over het bod van een andere ploeg te gaan”, meldt de krant nog.

Poll: Moet Club Brugge 4 miljoen euro uitgeven aan Semedo?

TAGS  I  Semedo  I  Benfica  I  Moreirense  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024