‘De toekomst van Mertens is beslist en ligt bij deze club’

‘De toekomst van Mertens is beslist en ligt bij deze club’
Vrijdag 15 juni 2018 - 11:00   I  

Dries Mertens speelt al een aantal seizoenen op een hoog niveau in de Italiaanse Serie A. Dat zorgde ervoor dat een aantal topclubs en zelfs clubs uit China kwamen aankloppen voor de Rode Duivel. De 31-jarige aanvaller had ook een relatief ‘goedkope’ transferclausule waardoor hij voor 28 miljoen euro de deur uit kon wandelen bij Napoli.

Dries Mertens nam die clausule op in zijn verbintenis toen hij in mei 2017 zijn contract bij de Italiaanse topclub verlengde. Buitenlandse clubs konden zo Mertens voor 28 miljoen euro overnemen. Die clausule is donderdagnacht echter verlopen en het ziet er dus naar uit dat de toekomst van Dries Mertens nog steeds in Napels ligt.

Onder andere Arsenal, Manchester United, Tottenham, PSG en Atlético Madrid zijn de clubs die werden genoemd. Maar Mertens zal aldus bij Napoli blijven. De kleine aanvaller heeft er nog een contract tot 2020 en heeft zelf al aangegeven gelukkig te zijn in Napels. “Ik voel me echt goed in Napels. Ik heb nog twee jaar contract, dus daarna zien we wel”, liet Mertens eerder al weten in het programma Dries Mertens: God in Napels.

Poll: Is Napoli nog steeds de perfecte club voor Mertens?

TAGS  I  Mertens  I  Napoli  I  Rode Duivel  I  Manchester United

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024