Alderweireld geeft meer informatie over Kompany én Vermaelen

Alderweireld geeft meer informatie over Kompany én Vermaelen
Vrijdag 15 juni 2018 - 11:49   I  

De Rode Duivels bereiden zich momenteel voor op het wereldkampioenschap in Rusland. Toby Alderweireld en Michy Batshuayi gaven vandaag een persconferentie. Ook ging het uiteraard over de geblesseerden Vincent Kompany én Thomas Vermaelen.

Vincent Kompany verliet in de oefeninterland tegen Portugal geblesseerd het veld. “Vincent is zeer belangrijk voor de groep. We willen dit avontuur niet aangaan zonder hem. Zijn wil en doorzettingsvermogen om op tijd fit te geraken is ook belangrijk voor ons. We hebben veel respect voor Vince en hopen dat hij er zo snel mogelijk bij is.”

“Maar momenteel moeten we het zonder hem doen, en dat is gewoon de situatie nu”, vervolgt Alderweireld op de persconferentie. Door de blessures van Vincent Kompany en Thomas Vermaelen moeten nieuwe leiders opstaan. “De andere leiders zijn Vertonghen, De Bruyne, ik... Wij hebben de leeftijd en ervaring om de ploeg te leiden. We moeten met iedereen het team zoveel mogelijk proberen te helpen”, aldus Alderweireld.

Vermaelen

Ook Thomas Vermaelen is momenteel nog herstellende van een blessure. Zowel Vermaelen als Kompany kwamen vandaag niet in actie op de training en dat baart iedereen zorgen. “Ik denk dat het al iets beter gaat met Vermaelen, maar natuurlijk wordt het afwachten", is Alderweireld duidelijk.

Poll: Denk jij dat Kompany op tijd fit geraakt?

TAGS  I  Alderweireld  I  Rode Duivels  I  WK  I  Batshuayi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024