Rode Duivels zijn gewaarschuwd: “Als dat gebeurt, is het meteen crisis!”

Rode Duivels zijn gewaarschuwd: “Als dat gebeurt, is het meteen crisis!”
Vrijdag 15 juni 2018 - 12:15   I  

De Rode Duivels bereiden zich momenteel voor op het wereldkampioenschap in Rusland. Toby Alderweireld en Michy Batshuayi geven vandaag een persconferentie. De centrale verdediger van de Rode Duivels liet zich ook al uit over de geblesseerden Vincent Kompany en Thomas Vermaelen maar kijkt ook vooruit naar de eerste wedstrijd tegen Panama.

Toby Alderweireld speelde na lange tijd nog eens drie wedstrijden na elkaar. “Ik speel zeker niet met de rem op”, stelt de verdediger. “Ik blijf me gewoon maximaal inzetten, want als je niet aan honderd procent intensiteit traint op opwarmt, kom je in de match toch ook enkele procenten te kort”, wordt de verdediger van Tottenham geciteerd door HLN.

Alderweireld weet ook dat een slecht resultaat tegen Panama uit den boze is. “Ook tegen Panama gaan we er gewoon vol tegenaan. Dat moet ook. Als we die match niet winnen, komt er crisis denk ik.” Maandag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het WK tegen Panama. De verwachtingen zijn alvast hooggespannen na de sterke prestatie tegen Costa Rica.

Poll: Heeft Alderweireld hier gelijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Alderweireld  I  WK  I  Rusland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024