Batshuayi geeft zijn ongezouten mening over zijn rol bij België

Batshuayi geeft zijn ongezouten mening over zijn rol bij België
Vrijdag 15 juni 2018 - 12:50   I  

Romelu Lukaku is de eerste keus in de aanval van de Rode Duivels, dat is duidelijk. Maar ook Michy Batshuayi heeft al getoond de weg naar doel makkelijk te vinden. Roberto Martinez kan dan ook beschikken over twee spitsen die op scherp staan.

Batshuayi geeft, zoals altijd, zijn ongezouten mening over zijn rol binnen de selectie. “Uiteraard wil ik spelen. Dat geldt voor alle jongens die geselecteerd zijn. Of ik naast Lukaku kan gebruikt worden? Zeker. De bondscoach heeft meerdere opties. Dat is positief voor iedereen. Hoe dan ook: ik ben zeer gelukkig dat ik hier ben, zeker na de blessure die ik heb moeten overwinnen.”

Dat Batshuayi een echte supersub is schuift hij echter van tafel. “Het stoort me niet dat ze mij zo zien. Als ik inval, wil ik scoren. Maar ook als ik in de basis sta. Volgens mij ben ik niet echt een betere invaller. Ik probeer gewoon altijd te scoren. Dat is de job van een aanvaller”, wordt Batsman geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Panama

Over de wedstrijd tegen Panama is Batshuayi ook duidelijk. “We mogen ze niet onderschatten”, stelt Batshuayi. “Panama heeft mindere kwaliteiten, maar een WK is toch altijd anders. Dat ik niet zal beginnen? Misschien kom ik vroeg in de tweede helft al in actie. Dat moet de coach maar beslissen. Ik zal alvast niet klagen. Iedereen is in vorm.”

Poll: Wat vind jij de beste rol voor Batshuayi?

TAGS  I  Lukaku  I  Batshuayi  I  Martinez  I  WK  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024