Martinez experimenteert: “Ciman start mogelijk tegen Panama"

Martinez experimenteert: “Ciman start mogelijk tegen Panama
Vrijdag 15 juni 2018 - 18:18   I  

De Rode Duivels spelen maandagavond hun eerste wedstrijd op het WK in Rusland. Panama is de tegenstander, maar het is nog niet duidelijk voor welke opstelling Roberto Martinez zal kiezen.

Er is al een hele tijd onduidelijkheid over Vincent Kompany en Thomas Vermaelen, die ook vrijdag nog niet met de groep konden trainen. Het wordt een race tegen de klok om hen fit te krijgen voor de match tegen Panama en dat wil zeggen dat Laurent Ciman mag hopen op een definitieve selectie.

Martinez nam Ciman als reservespeler op in zijn selectie en vrijdag werd de verdediger tijdens een positionele oefening gekoppeld aan basisspelers Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Een teken aan de wand?

"Kompany en Vermaelen halen maandag het wedstrijdblad niet"

Analist Eddy Snelders denkt van wel. “Het is goed mogelijk dat Ciman maandag aan de aftrap staat tegen Panama. Die kans bestaat”, klinkt het bij Sporza. “Misschien is er nog steeds twijfel over Vermaelen en Kompany, die momenteel nog weggestopt zitten in een hokje in het hotel. Volgens mij halen die twee maandag zelfs het wedstrijdblad niet.”

Poll: Zal Ciman uiteindelijk bij de selectie blijven?

TAGS  I  Ciman  I  Kompany  I  Vermaelen  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Panama

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024