Dit heeft Cristiano Ronaldo te zeggen na beste WK-prestatie ooit

Dit heeft Cristiano Ronaldo te zeggen na beste WK-prestatie ooit
Zaterdag 16 juni 2018 - 07:14   I  

Cristiano Ronaldo heeft zijn criticasters lik op stuk gegeven. Zij die dachten dat de Portugees niets kon klaarmaken op een wereldkampioenschap, kwamen vrijdag bedrogen uit. CR7 kroonde zich met een hattrick tegen Spanje tot held van zijn natie. Na afloop reageerde Ronaldo erg nuchter.

“Dit is ongelofelijk”, aldus Ronaldo kort na zijn beste WK-prestatie ooit. “In tegenstelling tot anderen ben ik altijd in mezelf blijven geloven. Dit is waar ik het allemaal voor doe. Maar ik wil ook meteen benadrukken hoe knap ik de reactie van de ploeg vind”, klonk het nog voor de camera van het Portugese RTP.

“We begonnen goed aan de partij, maar daarna hadden we het moeilijker en na de rust kwamen we zelfs op achterstand. Uiteindelijk denk ik dat een gelijkspel een correcte weergave van dit duel is.”

Veel kwaliteiten

Waarna Ronaldo zijn ploegmakkers nog eens loofde. “Deze ploeg heeft heel veel kwaliteiten. We hebben veel over voor een overwinning en blijven er altijd tot het einde van de wedstrijd in geloven. Dit was nog maar de eerste wedstrijd en bovendien speelden we tegen één van de favorieten. Ik denk dat ik mag zeggen dat goed voor de dag kwamen.”

Poll: Is Cristiano Ronaldo de beste ter wereld?

TAGS  I  Ronaldo  I  Portugal  I  Spanje

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024