Martinez heeft knoop over Kompany en Vermaelen doorgehakt

Martinez heeft knoop over Kompany en Vermaelen doorgehakt
Zaterdag 16 juni 2018 - 07:27   I  

Nog twee keer slapen en dan nemen de Rode Duivels het op tegen Panama. Ondanks het feit dat de eerste poulewedstrijd van onze nationale ploeg voor de deur staat, is het nog steeds niet helemaal duidelijk welke drie spelers straks de achterhoede zullen vormen.

Toby Alderweireld en Jan Vertonghen zijn zeker van hun basisplaats, maar wie wordt de derde centrale verdediger? Volgens Het Nieuwsblad zal dat niét Vincent Kompany of Thomas Vermaelen zijn. Volgens de krant ligt Dedryck Boyata in polepositie om maandag aan de aftrap te staan tegen Panama.

Dat wil zeggen dat Roberto Martinez de knoop over Kompany en Vermaelen heeft doorgehakt. Hij zou dus beslissen om geen van beide blessuregevoelige spelers aan de aftrap te laten verschijnen tegen Panama.

Ciman

Dat Kompany en Vermaelen niet starten tegen Panama, wil nog niet zeggen dat Laurent Ciman bij de WK-selectie zal blijven. Zondagavond beslist de bondscoach over het lot van Kompany, Vermaelen en Ciman en dan weten we welke speler uiteindelijk nog afvalt.

Poll: Zullen Kompany en Vermaelen in actie komen op dit WK?

TAGS  I  Kompany  I  Vermaelen  I  Rode Duivels  I  Ciman  I  Martinez

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024